Творення людини – це найвища напруга всіх духовних сил: це і життєва мудрість,
і майстерність, і мистецтво. (В.Сухомлинський)
Информация к новости
  • Просмотров: 184
  • Автор: adminrpv
  • Дата: 18-04-2022, 08:55
18-04-2022, 08:55

Увага.

Категория: Новини

Любі діти, шановні батьки. Згідно до наказу МОН № 290 від 01 квітня 2022 року, яким затверджено методичні рекомендації щодо окремих питань завершення 2021/2022 навчального року, рішенням педагогічної ради Слов’янської ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 від 14.04.22 було встановлено:

1)     Завершити навчальний процес 31.05.2022 року

2)     Семестрове оцінювання за ІІ семестрздійснити за результатами: тематичного оцінювання; поточного оцінювання, отриманого учнями під час очного, змішаного і дистанційного навчання; підсумкового оцінювання за ІІ семестр, що може здійснюватися, у тому числі, у вигляді письмової контрольної роботи, онлайн тестування, діагностичної роботи, усної співбесіди тощо. Також при здійсненні оцінювання за ІІ семестр можуть бути зараховані всі оцінки, які отримав учень (учениця) упродовж цього семестру в будь-яких закладах загальної середньої освітив Україні чи за її межами. Для оцінювання достатньо надати інформаційні довідки про період навчання із зазначенням переліку предметів, окремих тем та результатів оцінювання з тих закладів освіти, у яких тимчасово навчались учні. В окремих випадках (відсутності результатів оцінювання з об’єктивних причин, у тому числі у відсутності в учнів з певних обставин можливості долучитися до навчання в дистанційному форматі під керівництвом педагогів) за рішенням педагогічної ради оцінювання за ІІ семестр учнів 5-8 та 10 класів може здійснюватись не за 12-бальною шкалою, а «зараховано»/«не зараховано».

3)     Річне оцінювання буде здійснюватися на підставі семестрових оцінок. Звертаємо увагу, що річна оцінка не обов’язково є середнім арифметичним від оцінок за І та ІІ семестри. Під час виставлення річної оцінки мають враховуватися динаміка особистих результатів навчання учня (учениці) з предмета та сформованість в учня (учениці) уміння застосовувати набуті знання.

У 1-4 класах підсумкова оцінка за рік, відповідно до Методичних рекомендацій щодо оцінювання результатів навчання учнів 1-4 класів закладів загальної середньої освіти, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України від 13.07.2021 № 813, визначається з урахуванням динаміки досягнення того чи іншого результату та спостережень вчителя за учнями.

4)     У разі відсутності результатів річного оцінювання після завершення навчання за освітньою програмою закладу освіти учень має право до початку нового навчального року пройти річне оцінювання.

5)     Відповідно до нормативно-правових актів семестрова і річна оцінки можуть підлягати коригуванню

6)     Учні 1–10 класів можуть бути не переведені на наступний рік навчання та залишені для повторного здобуття загальної середньої освіти у тому самому класі на підставі письмової заяви одного з їхніх батьків чи інших законних представників.

 

Запевняємо, що педагогічний колектив завжди буде із розумінням ставитись до будь-яких життєвих ситуацій. Ми – одна велика дружня родина. А коріння родини - на Батьківщині. Віримо, не за горами той час, коли ми всі повернемось у рідне місто та зустрінемось у стінах рідної п’ятої школи. Продовжимо набуті нами традиції свят, концертів, подорожей, олімпіад та спортивних змагань. Ми дуже сумуємо за вашими посмішками, допитливими поглядами, цікавими питаннями і, навіть, витівками. Бережіть себе. Нехай у ваших душах панує спокій, у родинах добробут та порозуміння, а над головою як найскоріше буде мирне небо. Чекаємо на зустріч з вами.

 

                                                           Педагогічний колектив ЗОШ № 5

 



Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

___________