Творення людини – це найвища напруга всіх духовних сил: це і життєва мудрість,
і майстерність, і мистецтво. (В.Сухомлинський)
Информация к новости
  • Просмотров: 1285
  • Автор: adminrpv
  • Дата: 28-11-2018, 09:21
28-11-2018, 09:21

ЗНО 2019

Категория: Новини

Донецький регіональний центр оцінювання якості освіти розпочинає проведення пролонгованого семінару для випускників закладів загальної середньої, професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти, членів батьківських комітетів, представників освітян з питань підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання, пробного ЗНО, вступної кампанії 2019 року. Для цього створені відеопрезентації з основних питань ЗНО.

Доступ до цих презентацій з 05 грудня 2018 року необмежений за посиланням https://www.youtube.com/user/DonetskiyRCOKO.

Всі учасники пролонгованого семінару мають змогу задавати питання щодо зовнішнього незалежного оцінювання у чаті, сайті регіонального центра у розділі «Контакти» за допомогою форми «Задати питання» (https://test.dn.ua/contacts), у коментарях до відео, у групах ДРЦОЯО в соціальних мережах Facebook (https://www.facebook.com/pg/DRCOKO), Instagram (https://www.instagram.com/zno2019_don) та отримувати на них відповіді.

Додатково кожної середи протягом грудня з 15:00 до 16:00 години задати питання та отримати на них відповіді можна буде on-line.

В цей же час на нашому youtube-каналі за посиланням https://www.youtube.com/usei7DonetskiyRCOKO будуть розміщуватися нові відеоролики з додатковою актуальною інформацією щодо зовнішнього та пробного незалежного оцінювання.



Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

___________