Офіційний сайт школи №5 » Новини » День моральності
Творення людини – це найвища напруга всіх духовних сил: це і життєва мудрість,
і майстерність, і мистецтво. (В.Сухомлинський)
Информация к новости
  • Просмотров: 13
  • Автор: adminrpv
  • Дата: 5-04-2024, 20:51
5-04-2024, 20:51

День моральності

Категория: Новини

Починаючи з 2020 року, 5 квітня відзначають Міжнародний день моральності, який прийнятий Генеральною асамблеєю Організації Об'єднаних Націй у липні 2019 р. В цей день була підписала Резолюція, в якій зазначили, що моральні цінності є базою всіх міжнародно-правових актів і ООН закликала приєднатися всі держави, організації і структури до щорічного святкування 5 квітня Міжнародного дня моральності.

 

Звичайно моральність для кожного з нас суто індивідуальне поняття, але в сучасному суспільстві все ж існують єдині принципи. По-перше, це рівність прав усіх людей. По відношенню до людини не повинно бути дискримінації за расовою, статевою, релігійною чи будь-якою іншою ознакою. Всі люди мають однакові права і свободи, а також є рівними перед законом.

 

По-друге, моральність ґрунтується на тому, що людині можна робити все, що не обмежує інтересів інших людей і не йде врозріз з їх правами. Сюди можна віднести не тільки питання, що регулюються законом, але і морально-етичні норми. Наприклад, якщо ви обдурили близьку людину - це не злочин. Але Ви заподіяли страждання індивіду, обмежили його інтереси, значить вчинили аморально. 

 

День моральності День моральності День моральності День моральності День моральності День моральності День моральності День моральності День моральності День моральності День моральності День моральності День моральності День моральності День моральності День моральності День моральності День моральності День моральності День моральності



Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

___________