Офіційний сайт школи №5 » Життя школи » Вітаємо випускників нашої школи Марченко Марію, Бондаренко Аліну та Федорченко Артема із відмінним результатом у НМТ!
Творення людини – це найвища напруга всіх духовних сил: це і життєва мудрість,
і майстерність, і мистецтво. (В.Сухомлинський)
Информация к новости
  • Просмотров: 325
  • Автор: adminrpv
  • Дата: 2-08-2022, 17:34
2-08-2022, 17:34

Вітаємо випускників нашої школи Марченко Марію, Бондаренко Аліну та Федорченко Артема із відмінним результатом у НМТ!

Категория: Життя школи

Наші діти це – золотий запас нації, її інтелектуальна еліта, гордість і надія України, джерело її авторитету у світі. Кожна людина – неповторність. Одна людина народжується з надзвичайною працездатністю, інша одержує від Бога великий дар - талант, а ще інша визначила мету у своєму житті, а для досягнення її потрібно дуже багато працювати, оволодівати глибокими знаннями, проходити через великі труднощі і перешкоди.

 

І все таки приємно що випускники Слов'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів номер 5 вміють долати ці перешкоди. І як результат – приходять до успіху. Цьогоріч замість ЗНО в Україні ввели Національний мультипредметний тест (НМТ). Він складається з трьох предметів — українська мова, математика, історія України. Це пов'язано з повномасштабним вторгнення росіян та бойовими діями в країні.

 

Тож всі, хто потрапив в основну сесію та вже склав тестування отримують результати. Найвищий бал, який можна здобути на НМТ, — 200. Набрати їх не так і просто, адже питання на мультитестуванні аналогічні питанням ЗНО. Не зважаючи на всі труднощі випускники п'ятої школи демонструють гарні результати. Марченко Марія склала мультитест на максимальні 200 балів, Федоренко Артем та Бондаренко Аліна отримали 200 балів на національному мультипредметному тестуванні з математики.



Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

___________