Офіційний сайт школи №5 » Новини » ДЕНЬ РЯТУВАЛЬНИКА
Творення людини – це найвища напруга всіх духовних сил: це і життєва мудрість,
і майстерність, і мистецтво. (В.Сухомлинський)
Информация к новости
  • Просмотров: 53
  • Автор: adminrpv
  • Дата: 22-09-2023, 10:20
22-09-2023, 10:20

ДЕНЬ РЯТУВАЛЬНИКА

Категория: Новини

16 вересня в Україні визначено Днем врятувальника. З цієї нагоди протягом 15 - 21 вересня у нашому навчальому закладі відбулися онлайн-зустрічі  учнів 5 - 7 класів із представниками ДСНС України в Донецькій області.  Рятувальники під час зустрічей розповіли про важку та вжливу роботу рятувальників.  У своїх виступах також  наголошували  на необхідності виявляти обережність, бути уважними та готовими до нестандартних ситуацій. Надали алгоритм дій у разі виявлення підозрілих предметів.  

 

Розповіли про боєприпаси, саморобні вибухові пристрої та попередили дітей про небезпечні експерименти.  Інформаційно-роз’яснювальні бесіди зі школярами, які проводять представники ДСНС, мають велике значення. Адже попередити біду та зберегти здоров’я та життя дітей – найголовніше завдання сьогодення.

 

Дякуємо за організацію зустрічей головному інспектору ВОПР КРУ ГУ ДСНС України в Донецькій області капітану служби цивільного захисту Василю САЖИНУ.

За проведення змістовних зустрічей висловлюємо слова подяки провідному фахівцю відділу цивільного захисту Краматорського районного управлння ГУ ДСНС України у Донецькій області старшому лейтенанту служби цивільного захисту Костянтину НЕПОМНЯЩИХ  та головному інспектору ВЗНС КРУ ГУ ДСНС України у Донецькій області капітану цивільного захисту Антону ПЛЕШКАНОВУ.  

 

ДЕНЬ РЯТУВАЛЬНИКАДЕНЬ РЯТУВАЛЬНИКАДЕНЬ РЯТУВАЛЬНИКА



Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.







___________