Офіційний сайт школи №5 » Новини » Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття. І голос твій нам душі окриля… Василь Симоненко
Творення людини – це найвища напруга всіх духовних сил: це і життєва мудрість,
і майстерність, і мистецтво. (В.Сухомлинський)
Информация к новости
  • Просмотров: 80
  • Автор: adminrpv
  • Дата: 9-03-2024, 20:32
9-03-2024, 20:32

Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття. І голос твій нам душі окриля… Василь Симоненко

Категория: Новини

9 березня 2024 року в Україні відзначають 210 річницю з Дня народження нашого славетного поета, художника, мислителя Тараса Григоровича Шевченка.

Життя Великого Кобзаря є прикладом свідомого вибору людини, яка обрала нелегку, сповнену випробувань і боротьби дорогу служіння рідному народові. Вся творчість Тараса Шевченка пронизана гарячою любов’ю до рідного краю. Його думи та полум’яне слово відображали прагнення трудового люду до кращої долі. Великий Кобзар став знаковою особистістю не лише української, а й світової літератури, здобувши право на безсмертя. Тому навіть через віки прибуває джерело людської шани та поваги до нього.

 

Березень, за традицією, в нашому закладі розпочинається Шевченківським тижнем. Тож вшанування Великого Кобзаря – це велика честь вкотре згадати Пророка України проведенням тематичних уроків української мови і літератури, тематичних заходів з метою ширшого ознайомлення з маловідомими сторінками непростого життя поета, його самобутнім світоглядом, неповторністю художньої творчості, задля становлення національної свідомості шкільної молоді, усвідомлення величі культури України. 7 березня відбувся загальношкільний захід “Авторська майстерня “Вінок Кобзареві”,на якому було презентовано різні види учнівської творчості:виразне читання улюблених творів поета, ілюстрування творів Т.Г.Шевченка із використанням різних технік,у тому числі й ШІ;у створених медіаконтентах були презентації,відеоролики,інтерактивні плакати.

 

Як весняні води могутнього Дніпра, нехай лине вічно жива в народі слава Великого Кобзаря. Бо він – це наша душа, наша мудрість, це наша слава – безсмертний геній великого народу. І тому ми здолаємо всі негаразди сьогодення, і життя наше наповниться теплом, щастям, спокоєм.

Шевченкове слово лунатиме крізь століття,бо воно об’єднує всіх українців задля щасливого мирного майбутнього України!

 

Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття. І голос твій нам душі окриля… Василь Симоненко Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття. І голос твій нам душі окриля… Василь Симоненко Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття. І голос твій нам душі окриля… Василь Симоненко Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття. І голос твій нам душі окриля… Василь Симоненко Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття. І голос твій нам душі окриля… Василь Симоненко Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття. І голос твій нам душі окриля… Василь Симоненко Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття. І голос твій нам душі окриля… Василь Симоненко Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття. І голос твій нам душі окриля… Василь Симоненко Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття. І голос твій нам душі окриля… Василь Симоненко Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття. І голос твій нам душі окриля… Василь Симоненко Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття. І голос твій нам душі окриля… Василь Симоненко Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття. І голос твій нам душі окриля… Василь Симоненко Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття. І голос твій нам душі окриля… Василь Симоненко Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття. І голос твій нам душі окриля… Василь Симоненко Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття. І голос твій нам душі окриля… Василь Симоненко Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття. І голос твій нам душі окриля… Василь Симоненко Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття. І голос твій нам душі окриля… Василь Симоненко Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття. І голос твій нам душі окриля… Василь Симоненко Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття. І голос твій нам душі окриля… Василь Симоненко Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття. І голос твій нам душі окриля… Василь Симоненко Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття. І голос твій нам душі окриля… Василь Симоненко Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття. І голос твій нам душі окриля… Василь Симоненко Ми чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття. І голос твій нам душі окриля… Василь СимоненкоМи чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття. І голос твій нам душі окриля… Василь СимоненкоМи чуємо тебе, Кобзарю, крізь століття. І голос твій нам душі окриля… Василь Симоненко

 

 



Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.





___________