Офіційний сайт школи №5 » Життя школи » Свято до Дня вчителя "Добрі та веселі наші вчителі"
Творення людини – це найвища напруга всіх духовних сил: це і життєва мудрість,
і майстерність, і мистецтво. (В.Сухомлинський)
Информация к новости
  • Просмотров: 404
  • Автор: adminrpv
  • Дата: 6-10-2021, 08:18
6-10-2021, 08:18

Свято до Дня вчителя "Добрі та веселі наші вчителі"

Категория: Життя школи

Всесвітній День вчителя відзначають в першу неділю жовтня , і святкується більш ніж в 100 країнах світу. У цей день відзначаються заслуги вчителів і всіх працівників сфери освіти та їх неоціненний внесок у розвиток суспільства.

1 жовтня на нашій сцені відбулося свято, присвячене Дню вчителя. Всі дуже чекали цієї події. Директор школи Вікторія Вікторівна Волосухіна привітала всіх вчителів з ​​їх професійним святом!

Учні школи підготували святковий концерт. Діти вітали своїх вчителів піснями , танцями та іншими виступами . Було багато позитивних емоцій , сміху і сліз радості. Також учні школи підготували плакати з привітаннями своїм вчителям. Вчителі , в свою чергу , подякували всім за подароване свято , позитив і гарний настрій.

 

Свято до Дня вчителя "Добрі та веселі наші вчителі" Свято до Дня вчителя "Добрі та веселі наші вчителі" Свято до Дня вчителя "Добрі та веселі наші вчителі" Свято до Дня вчителя "Добрі та веселі наші вчителі"Свято до Дня вчителя "Добрі та веселі наші вчителі" Свято до Дня вчителя "Добрі та веселі наші вчителі" Свято до Дня вчителя "Добрі та веселі наші вчителі" Свято до Дня вчителя "Добрі та веселі наші вчителі"Свято до Дня вчителя "Добрі та веселі наші вчителі"Свято до Дня вчителя "Добрі та веселі наші вчителі"



Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

___________