Офіційний сайт школи №5 » Новини » «Оцінювання в умовах дистанційного навчання: запитання-відповіді»
Творення людини – це найвища напруга всіх духовних сил: це і життєва мудрість,
і майстерність, і мистецтво. (В.Сухомлинський)
Информация к новости
  • Просмотров: 82
  • Автор: adminrpv
  • Дата: 15-01-2023, 09:57
15-01-2023, 09:57

«Оцінювання в умовах дистанційного навчання: запитання-відповіді»

Категория: Новини

03.01.2023 відбулася педрада за темою «Оцінювання в умовах дистанційного навчання: запитання-відповіді».

На педраді з основною доповіддю виступила заступник директора з НВР Пахомова Н.В. В ході виступу буди висвітлені основні виклики, які постають перед усіма учасниками навчального процесу в умовах дистанційного навчання, а саме в питаннях синхронного та асинхронного оцінювання учнів, зворотного зв’язку між учнями та вчителями, правилами поточного, формувального та підсумкового оцінювання.

 

 

Також з метою обміну власним досвідом оцінювання учнів в умовах дистанційного навчання виступили Зубкова Наталя Володимирівна – учитель початкової школи, Юрченко Ольга Михайлівна – учитель першого класу, Павленко Інна Володимирівна – учитель української мови та літератури, Гончаренко Ганна Миколаївна – учитель математики.

 

Окрім того, Ганна Миколаївна поділилася досвідом використання онлайн-інструментів та різноманітних інтернет-ресурсів, які вона використовує як для процесу навчання, так і для оцінювання учнів.

 

Останнє питання педради, з яким звернулася до вчителів директор школи Волосухіна В.В., було присвячено поточним проблемам, які постали перед колективом школи. Результатом роботи педради було рішення, в якому зафіксували основні висновки, що виплили в ході обґоворення поставлених питань.



Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.





___________