Офіційний сайт школи №5 » Новини » Небайдужі до людського горя
Творення людини – це найвища напруга всіх духовних сил: це і життєва мудрість,
і майстерність, і мистецтво. (В.Сухомлинський)
Информация к новости
  • Просмотров: 58
  • Автор: adminrpv
  • Дата: 16-02-2023, 15:05
16-02-2023, 15:05

Небайдужі до людського горя

Категория: Новини

7 лютого 2023 року учні нашої школи отримали першу частину допомоги від учнів та батьків 8-А класу із м.Кам'янка-Бузька на Львівщині.

Небайдужі до людського горя, вони надіслали дітям такі необхідні речі, як теплий одяг, взуття, солодощі, канцтовари. Починаючи з 8 лютого, ми щодня отримували посилки від колись чужих,а тепер рідних для нас людей. Співчуваючи, нашим дітям, класний керівник цього класу, людина з великим серцем і Божою іскрою в душі - Калітовська Ірина Вікторівна звернулася до своїх друзів у Польщі, і ті надіслали нам допомогу у вигляді зимових речей, для родин з немовлятами, підгузки, дитяче харчування, взуття. Чужої біди не буває!

Ситуація в країні, зокрема на Донеччині зайвий раз підтверджує - горе об'єднує людей, примушує переоцінити своє життя, свої вчинки.

Необхідні для учнів речі були роздані у родини, які вкрай потребували допомоги. Це сім'ї, що даний час перебувають у Слов'янську.

У рамках цієї благодійної акції ми переконані, що Схід і Захід разом!!! Ми єдині!

Небайдужі до людського горя Небайдужі до людського горя Небайдужі до людського горя Небайдужі до людського горя Небайдужі до людського горя Небайдужі до людського горя Небайдужі до людського горя Небайдужі до людського горя Небайдужі до людського горя Небайдужі до людського горя Небайдужі до людського горя Небайдужі до людського горя Небайдужі до людського горя Небайдужі до людського горя Небайдужі до людського горя Небайдужі до людського горя Небайдужі до людського горя Небайдужі до людського горя Небайдужі до людського горя Небайдужі до людського горя Небайдужі до людського горя



Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

___________